Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

15.03.15

 

 

Forandring….

 

Hvordan kan det være, at det er så svært at ændre sig?

 

Jeg har i mindst 2 år vidst, at mine måde at kanalisere på skulle undergå en forandring, jeg har næsten lige så længe vidst, at forandringen skulle medføre, at mine tegninger skulle antage form af engle!

 

Det har bare været forb….. svært at initiere denne forandring, først da jeg for ca. 1 år siden via et andet medie fik fortalt, at jeg skulle starte med geometriske figurer kunne mit indre begynde at forme forestillinger, ikke at det rystede engle ud af mit ærme, næ… kanaliseringerne forblev uforandrede!

 

Så pludselig en morgen knapt én uge inden jeg skulle på messe, var det eneste jeg kunne foretage mig en tidlig morgen, at tegne trekanter, som udformede sig som engle – det var det første step!

 

Jeg tegnede engle, så det var en lyst på messen, kunne overhovedet ikke få en eneste af mine ”gamle” kanaliseringstegninger frem, jeg kunne mærke forandringen i energierne, kunne mærke at englene og budskaberne, som fulgte med, var stærke og direkte, men alligevel følte jeg ikke, at jeg var helt i mål!

 

Omkring et halvt år senere var jeg igen på messe, på messens første dag tegner jeg altid en kanalisering for messen, eller rettere – for hver dag på messe tegnes der en kanalisering.

Den første engel – var udformet ved hjælp af trekanter, og den føltes på én gang rigtig og forkert, det var som om noget igen var under forandring!

 

I løbet af denne første dag udviklede mine engle sig med en sådan hastighed, at det var svært at følge med, men det var også utroligt ”rigtigt”, ”let”, ”euforiserende” o.s.v.

Jeg blev helt høj af at fremstille engle, min hånd fløj rundt på papiret, det at tegne engle føltes nu lige så let, om ikke lettere, som at tegne de ”gamle” udgaver af kanaliseringerne

.

Der var 2 udgaver, én som havde tydelige henvisninger til min gamle måde at tegne på og én, som var fuldstændig anderledes, det var sjovt at være med til, sjovt at lægge mærke til det, som skete i mit krop, jeg kunne nyde processen, kunne i mit indre ”le” højt og glad over denne fantastiske energi og måden, hvorpå den udfoldede sig, det var helt tydeligt og klart, at det var noget uden for min indflydelse, som styrede denne proces, og det har jeg ikke tidligere oplevet på samme kraftfulde måde.

 

Jeg er klar over, at ”mine” engle stadig kun er begyndelsen på forandringen, men for sytten… hvor er det dejligt at medvirke til!

 

De budskaber, som medfølger en kanalisering, har altid været konkrete og ikke alt for lange, men det er som om arten af budskaberne også er under forvandling, de er om muligt endnu mere skarpe og direkte i deres udformning.

 

Jeg har altid ønsket, at være et redskab til forandring, jeg er sikker på, at disse nye budskaber giver mulighed for langt større forandring, end jeg kan forestille mig!

 

Det er som om, mit indre liv har svært ved at følge med, jeg oplever, at der findes en vrede, som ligger lige under overfladen, den bringer mig i affekt den ene gang efter den anden, og det har været svært for mig, at styre mit temperament!

 

Normalt – anser jeg mig selv for at være et tålmodigt menneske, men i disse forandrings tider, ligger denne vrede lige under overfladen og lurer!

Det er ikke altid let, at være min nærmeste familie, de kan med et blik eller en ”lille bitte” kommentar antænde mig.

 

Det er frustrerende!

 

Godt – at min erfaring fortæller mig, at alt bare er en overgang!

Jeg er sikker på, at jeg finder roden til denne vrede, og dermed er i stand til at heale den!

 

Sidst i 2013 var jeg i Stavanger i en hel måned, som et led i min uddannelse, i slutningen af dette ophold var jeg gæst på en helsemesse, dette besøg igangsatte den udvikling, jeg har gennemgået!

 

Jeg købte en cd med en guidet meditation af Janet Thompson, den cd har været guld værd!

 

Desuden bookede jeg en session med Janet, det var en fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville have været foruden!

 

På denne cd lærer man at arbejde med 3 energier, kærlighed, visdom og kraft!

 

Desuden arbejder man med sit hjerte og sin ”I am” kraft, det er kraftfulde ændringer man imødegår, når man går i gang med at arbejde med sig selv på denne måde!

 

Jeg er yderst taknemmelig for alt, hvad der har ført frem til det JEG, der i dag er nærværende, men ved uden den mindste tvivl, at dette JEG – er under stadig udvikling!

 

 

Britt