Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

01.02.13

Der er sket noget ganske enestående i dag!

 

 

Jeg har sammen med det bosted, hvor jeg er i praktik i øjeblikket, vundet en konkurrence!

 

 

Et vægmaleri til en værdi af kr. 25.000,-

 

 

Tænk, at vi har været så heldige!

 

 

I onsdags sendte jeg vores tilmelding, i dag blev vi ringet op fik fortalt, at vi havde vundet og i næste uge kommer den vidunderlige Pernille Liv og maler nogle fantastiske vægmalerier!

 

 

Liv Nørgaard

 

 

Jeg er så fyldt med taknemmelighed!

 

 

Jeg oplever en glæde, som jeg længe ikke har følt nærværende!

 

Jeg er blevet opmærksom på, at jeg har brugt al min energi på at studere, jeg har ikke formået, at give mig selv den tid, det ville tage at meditere eller til blot at være i stilhed!

 

Mit fokus har været, at gøre det så godt som muligt i forhold til mit studie, og i den proces har jeg ganske glemt, at hvis jeg samtidig sørgede for, at mit indre var i ro/balance, så ville jeg performe så meget bedre!

 

 

Da jeg i sommeren og efteråret udførte øvelser i min cirkel, da kunne jeg direkte ”smage” nærheden af det næste trin, men den nærhed har længe ikke eksisteret!

 

Jeg er kommet med ”lamme” undskyldninger, for ikke at bruge tid på min egen ro, og disse undskyldninger har åbenbart lullet mig så meget i søvn, at det - jeg er gået mest op i, var mit studie og min familie!

 

Det er 2 meget vigtige elementer i mit liv!

 

 

Det er jeg fuldstændigt klar over, men hvis ikke jeg tager mig selv lige så alvorligt, som jeg de sidste måneder har taget disse 2 elementer, så sygner jeg hen, og min ”muse” vil forsvinde!

 

 

Det vil jeg ikke finde mig i!

 

 

Derfor tager jeg nu skeen i den anden hånd!

 

 

Ved at tage mine egne behov alvorligt, vil jeg uden problemer også være i stand til at tage alle andre elementer i mit liv alvorligt!

 

 

Det var sørme da på tide, der gik et lys op for mig!

 

 

Tusind tak!

 

 

Bedre sent end aldrig!!!

 

 

Tak for jeres trofasthed, selv i en tid, hvor der ikke er kommet mange guldkorn fra min hånd!

 

 

 

Kærligst Britt