Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

21.12.10

Hvordan kan det være, det er så svært…

 

At det føles så svært, at gøre det rigtige, selvom det viser sig tydeligt?

 

Hvordan kan det være, at kroppen stritter imod, alt det den har lært, at den med smerter og dårlige vaner opbygget gennem et helt liv, prøver at tilbageholde mig fra den vej, som ellers er så lysende klar!

 

Jeg kan selv høre … og læse det!!

 

Jeg omtaler mig selv i vendinger, som fratager mig ansvaret for det, som er så synligt lige nu!

 

Det er ikke rimeligt, jeg er jo mig, og jeg tager selv stilling til, om jeg vil følge mit hjerte, eller min hjerne, og i denne tid, har jeg vanskeligt ved at følge mit hjerte….

 

Det er så frustrerende!

 

Jeg føler – jeg bliver suget tilbage i de gamle energier, som det føles svært for mig at slippe!

 

Jeg forsøger, at tage min plads i det nye liv, som jeg kan se lige ret for mig, men de gamle energier forsøger at følge med, og de har ingen plads i dette liv!

 

Men for sytten – hvor skal jeg dog kæmpe!

 

Jeg ved, jeg vinder, for det gamle har ingen plads i den nye tid, og lyset som tager plads i mit hjerte rummer ingen plads for den skygge, som gør sit bedste - for ikke helt at slippe mig fri.

 

De fleste dage, kan intet holde mig tilbage!

 

Lyset skinner igennem med en umådelig kraft.

 

Men enkelte dage vender mismodigheden tilbage med forstørret kraft, og den fylder mit indre og ydre med så stor smerte, at det næsten ikke er til at holde ud.

 

Jeg øver mig i denne tid, jeg øver mig i at mærke stilheden, roen…

 

Øver mig i bare at være, at mærke - hvorledes jeg fyldes op af kærligheden, det er stort, det er så livsbekræftende, at det skræmmer mig!

 

Jeg kommer til at tænke på, om det måske er fordi jeg inderst inde føler, at jeg ikke har fortjent denne fuldstændigt ubetingede kærlighed, at jeg ”opfinder” nye måder at holde mig selv tilbage på…

 

….

 

….

 

JA!

 

….

 

….

 

 

Jeg tillader mig selv - at være elsket.

 

Jeg lader mig selv - elske mig.

 

Jeg er elsket!

 

Jeg tør elske mig selv!

 

Jeg elsker livet!

 

Lyset er min trofaste følgesvend.

 

Kærligheden strømmer ubesværet igennem mit hjerte og min krop, jeg føler ikke længere nogen grund til at holde mig tilbage.

 

Jeg lever!

 

JEG ER!

 

TAK!

 

 

Kærligst Britt

10.11.10

Jeg elsker at læse, har gjort det siden jeg var barn!

 

Jeg har læst alt muligt, og jeg har hengivet mig til bøgernes verden i en sådan grad, at jeg næsten ikke ænsede verden omkring mig, i hvert fald for en stund…

 

Det er ikke altid trangen til at læse er nærværende, men ind i mellem kan jeg næsten ikke vente på at komme i gang igen!

 

 

Hvorfor bringer jeg dette emne op?

 

 

Det gør jeg fordi, det er gået op for mig, hvorfor jeg har valgt mine forældre!

 

 

De er udvalgt med omhu, for de har givet mig kærligheden til bøger, og ikke bare de ganske almindelige bøger, men også de bøger som bidrager til min vandring ad oplysningens vej!

 

Min far har i flere år omtalt og givet mig nogle helt særlige bøger til gennemlæsning, men de har faldet mig svære at komme i gang med.

 

Jeg er aldrig kommet længere end de første par kapitler i første bind(ud af fem), også denne gang var det svært, og jeg gav næsten op, som jeg har gjort det flere gange i mit liv, men denne gang talte jeg med min far, om de problemer jeg havde i forbindelse med læsningen af bøgerne..

 

Sikke et held!

 

For han fortalte mig, at kunne jeg bare holde ved et ganske lille stykke endnu, så var han sikker på, jeg ville blive indfanget!

 

 

Det blev jeg!

 

 

Disse bøger(er endnu kun i gang med det første bind) fortæller om en verden, en livsindstilling, som er så tæt op ad min egen, den indstilling, som jeg arbejder på at virkeliggøre i mit liv.

 

Dette at føle og vide med hele min krop og mit væsen, at jeg er et med Kristus, at Kristusenergien flyder igennem mig, at jeg - når jeg ikke længere ejer skyggen af tvivl, men af hele mit hjerte er overbevist - så ville kunne klare det ”umulige”.

 

 

Der vil ikke længere forefindes begrænsninger i dette liv, og jeg vil kunne udsende kærlighed til hele verden og mig selv uden de begrænsninger, som jeg ellers er så dygtig til at opretholde.

 

 

Denne bog, som er skrevet sidst i det 18. århundrede, fortæller allerede der, om det ”JEG ER”, som hele verden i øjeblikket er ved at få øjnene op for.

 

 

Jeg er fyldt med taknemmelighed!

 

 

Nå - men tilbage til min indsigt – hvorfor jeg har valgt mine forældre.

 

 

De er valgt, fordi

 

 

De foruden kærligheden til bøger, bl.a. har givet mig følgende,

 

De har allerede fra min barndom åbnet mine øjne for det åndelige.

 

De har vist mig, at det er rigtigt, at forfølge mine drømme.

 

De har altid, altid haft fuld tillid til mine beslutninger.

 

De har stået bag mig, og hjulpet mig, når jeg har bedt om det.

 

De har lært mig at lytte – hvilket har gjort mig i stand til at viderebringe vigtige informationer, både til mig selv og andre.

 

De har lært mig at søge efter sandheden.

 

De har lært mig at se bag handlingen, se mennesket.

 

Desuden har de altid uden skyggen af tvivl omgivet mig med en kærlighed, som var evigt nærværende, hvilket har lært mig at elske!

 

 

Ganske vidst er jeg først lige blevet opmærksom på dette faktum, men hvor er det vidunderligt, at have åbnet øjnene allerede nu, mens jeg stadig har dem, og er i stand til at takke for den vej, som de, ved deres blotte tilstedeværelse, har gjort lettere at gå!

 

 

Tusind tak!

 

 

Kærligst Britt

20.10.10

Jeg har for nylig såret et andet menneske dybt!

 

Det er jeg frygtelig ked af!

 

Dette skete i min iver for aldrig, aldrig at sige en løgn…

 

 

Jeg er af den overbevisning, eller har i hvert fald været det indtil nu!

 

 

At jeg aldrig ville sige

 

f. eks

 

- at ”dette måltid smager dejligt”, hvis jeg ikke mente det..

 

- at ”den kjole klæder dig”, hvis jeg ikke mente det..

 

- at – ”hvor ser det godt ud, det du har lavet”, hvis jeg ikke mente det..

 

 

Jeg har ment, at kom jeg ud for noget, jeg ikke var enig i, men ikke havde lyst til at udtale mig om, så tav jeg hellere, end jeg udtalte mig negativt eller stak en løgn.

 

 

Men hvad hjælper det, når mit kropssprog så tydeligt fortæller, hvad jeg virkeligt mener?

 

 

NU!

 

 

Nu har jeg en anden mening/overbevisning!

 

 

Når man ser et andet menneske, som et vidunderligt væsen, ser dette menneske for, hvad det virkeligt indeholder og ikke, hvad det indeholder set med mine begrænsninger. Så vil det altid være muligt, at elske både dette menneske og dets gerninger.

 

 

Heldigvis har jeg en vidunderlig, nær ven, som ledte min opmærksomhed hen på dette faktum.

 

 

Jeg vil aldrig mere udsætte andre for at føle sig forkerte, eller uelskede, det er ikke min gerning på denne jord!

 

 

Jeg beder om hjælp til ALTID, at være i stand til, at se det hele menneske, til at møde verden uden de begrænsninger, jeg hidtil har sat mig selv i livet.

 

 

Jeg tilgiver mig selv, for på denne måde, at have sat begrænsninger i mit udsyn, jeg vidste ikke bedre!

 

 

Tusind tak – for denne indsigt!

 

 

Den kommer til og har allerede udvirket mirakler.

 

 

Under min bearbejdning af denne hændelse, gik jeg ind for at sende healing, kærlighed og fred til dette menneske, det føltes godt og rigtigt. Jeg kom samtidig til at tænke på, at jeg måske også selv havde brug for, at få tildelt disse energier, og stor var min overraskelse, da jeg opdagede, at jeg var ramt i min inderste sjæl over denne gerning.

 

 

Hvad mener jeg så egentligt?

 

Mener jeg, at min mening aldrig skal ytres?

 

 

Nej!

 

 

Jeg mener bare, at jeg ikke længere behøver, at lade mine begrænsninger - begrænse andre!

 

 

Kærligst Britt

14.09.10

Jeg har for nylig byttet ”ydelse” med en rigtig god veninde, det er både befordrende rent udviklingsmæssigt, men også pengemæssigt...

 

Da der således ikke er økonomi involveret!

 

Jeg har flere gange modtaget intuitiv massage, hvilket også var tilfældet her, blot med den ændring, at vi også tog kroppen foran, uha…

 

Her foran sad der bare så meget uforløst, dels i forbindelse med min rolle som datter, dels i forbindelse med min rolle som mor.

 

Jeg fik i bogstaveligste forstand besked på at klippe navlestrengen over, det kan godt være ”en smule” grænseoverskridende, at få denne besked, som 50 årig!

 

Men for søren – hvor var og er der mange følelser forbundet med netop disse to meget vigtige roller i ens liv.

 

Jeg ved, at beskeden er korrekt, for allerede samme nat – drømte jeg hvorledes vi begge, min mor og jeg fik vores energi tilført, som et boost i samme sekund, jeg klippede navlestrengen.

 

Men hvor er det dog vanskeligt sådan at se forbi følelserne, at se forbi handlingerne og komme ind til det væsentlige.

 

Det at være i stand til at se hvilke handlinger, der er udløst af ens eget mindreværd og hvilke handlinger, der er udløst af andres mindreværd.

 

Det - klart at se - hvorfor dette eller hint blev sagt og gjort, dette at sige tak for alt, hvad andre mennesker har tilført en i livet, at kunne finde de stærke sider, som er vokset frem af handlinger begået af andre eller en selv livet igennem.

 

Jeg gik som 16 årig på landbrugsskole, dette var i en tid, hvor kun ganske få piger valgte denne vej i livet, derfor var vi kun 8 piger på denne landbrugsskole. Én af disse piger, husker ikke længere navnet, som egentlig også er denne sag uvedkommende, uddelte knus til de mennesker hun mødte.

 

Jeg stod der, som 16 årig, og følte mig fattig, fordi jeg ikke var i stand til at uddele kærlighed med samme naturlige tilgang, som hun.

 

Jeg har lært det!

 

Eller …..

 

Det var jeg i det mindste selv sikker på…..

 

Men en af de ting, jeg under denne session blev klar over, var netop det – at jeg holder mig tilbage – selv om jeg føler, jeg har været i stand til at uddele knus og kram, så har jeg ikke virkeligt lukket mange mennesker ind i min verden, jeg har holdt en ”sund” afstand, så ingen skulle blive klar over min skrøbelighed!

 

Dette - at skulle give afkald på denne ”afstand”, kræver store ændringer i mit liv, og det kræver i højeste grad, at jeg bliver 100 % klar over. Hvilke følelser, der tilhører mig, og hvilke følelser der tilhører de mennesker, jeg omgiver mig med.

 

Jeg siger bare… Det er hårdt!

 

Jeg har stadig lang vej at gå, men for søren, den vej jeg allerede er kommet, den har bragt mig milevidt i forhold til det standpunkt, jeg indtog for bare kort tid siden.

 

Det gør ondt, så jeg er nødt til at forholde mig, til de følelser der opstår, og jeg er nødt til at lade dem komme til udtryk, det gælder både sorg, glæde, vrede, mismodighed, ensomhed, rædsel for - at andre ser mig, altså virkelig ser mig! O.s.v o.s.v

 

Når jeg læser, hvad jeg har skrevet, så bliver jeg klar over, at det store ryk kommer, når jeg går ud i verden og viser MIG, viser - hvem jeg er, uden nogen form for filter.

 

De filtre - som jeg har været så god til at lægge i mellem hele mit liv, således - at jeg ikke blev ramt, eller hvis jeg blev ramt, at mine nærmeste så ikke opdagede, hvor hårdt jeg blev ramt!

 

Det er en ny og spændende rejse, som jeg har begivet mig ud på.

 

Jeg er sikker på, den bringer mig frem til mit sande jeg!

 

Kærligst Britt

27.08.10

Så er det sket!

 

Det gjorde ikke engang ondt!

 

Jeg er fyldt 50 år!

 

Denne dag har fyldt alt i vores perspektiv de sidste mange måneder, hele familien samt ungernes venner – men især min mand og min ældste datter – har arbejdet på at få omgivelserne færdige, så festen kunne stå herhjemme.

 

Hvor er jeg taknemmelig!

 

Tusind tak for al den hjælp, jeg har modtaget.

 

Tusind tak for alle gaverne, som jeg ved, der er lagt store overvejelser bag.

 

Jeg har her i ugen efter festen været lige så træt, som et helt alderdomshjem, men mon ikke det snart er et overstået kapitel?

 

Måske hænger trætheden også sammen med, at jeg har startet en del af min praktik, det er hårdt, at lære så mange mennesker at kende, men utroligt interessant.

 

Det gør mit udsyn bredere, og det fornøjer mig, at jeg på denne måde via mit arbejde, kan udvikle mig menneskeligt.

 

Det med trætheden ligger også i tiden, det kræver sin ”mand” at stå de ændringer igennem, som vi i denne tid oplever via universets energier.

 

Jeg tænker – det er da godt, jeg ved – at der findes en grund.

 

For ikke så mange nætter siden oplevede jeg noget helt nyt – for mig - jeg modtog healing fra universet, det var en fantastisk fornemmelse.

 

Jeg var fuldt ud klar over, hvad der foregik, og jeg huskede at takke.

 

Men - som det så tit går – når jeg oplever noget unikt første gang – så afsluttede jeg det tidligere, end det var meningen, det skulle have været.

 

Jeg lærte af oplevelsen, og næste gang slutter seancen ikke før tiden, det er bare helt sikkert!

 

Kærligst Britt

04.08.10

Det er gået op for mig, hvad det er der holder mig tilbage…

 

Det er angsten for succes!

 

Det har i mange år været klart for mig, at forandring har været angstfremkaldende, det har givet mig fysiske smerter i maven – i en sådan grad, at jeg ikke har været i stand til at sove.

 

Denne tilstand har varet en stor del af mit liv, men heldigvis er jeg inden for de seneste år, blevet den kvit.

 

Det stod så galt til, at jeg ikke længere vidste, hvordan mit liv var, før smerterne i maven begyndte, for mig var det, som om de havde været der for evigt!

 

Når de så undervejs i min udviklingsproces, ind imellem forsvandt - var det, som om jeg manglede noget, pludselig helt uden forvarsel kunne jeg blive opmærksom på fraværet af smerten, og det fik den til omgående, at vende tilbage!

 

Denne smerte har været væk længe nu, det føles - som om det er årevis, men tænker jeg tilbage, kan det højst dreje sig om ganske få år.

 

Jeg er uendelig taknemmelig for denne udvikling.

 

Men nu er jeg blevet opmærksom på, hvorfor jeg igen og igen falder tilbage i gamle, og uønskede mønstre – det er angsten for succes!

 

Når jeg bestemmer mig for forandring, vel og mærke en, som er svær for mig, går det let i den første tid, for der er min entusiasme stor, jeg formår også hurtigt at se forandringerne komme, men lige når jeg skimter succesen og er sikker på, at forandringen denne gang går smertefrit igennem, ja - så giver jeg op!

 

Det har indtil nu været en gåde for mig, hvorfor jeg på denne måde giver op, den ene gang efter den anden, men nu er indsigten klar.

 

Jeg er bange for succes!

 

Med denne indsigt, er jeg sat fri, tak for det!

 

 

Kærligst Britt

19.07.10

Det har været en hård weekend!

 

Forstået på den måde, at flere ting er faldet på plads i mit indre..

 

Jeg har været længe undervejs i min søgen efter, hvem jeg er!

 

Lad mig sige det sådan…

 

Jeg er kommet en smule længere, er kommet nærmere mit svar, og har på den måde fundet en anden ro, det føles rigtigt og godt.

 

Jeg er endelig begyndt, at kunne skimte mit eget lys, det har ellers været svært, mon ikke vi alle lettest er i stand til, at se de mørke sider - vi indeholder?

 

Den ro, som har indfundet sig i min mave, er lys og rummelig, den lader mig - være mig, jeg formår, at finde mit indre ståsted, på en måde, som jeg ikke før har været i stand til.

 

Efter jeg har fået kendskab til ”Little Grandmother” - Kiesha Crowther, har jeg været en tur i København og lytte til hende, det var en utrolig og stor oplevelse!

 

En af de daglige rutiner jeg har ændret efter, at have hørt hende, er det, at jeg hver aften og morgen husker at takke både Moder Jord, vores Himmelske Fader og mit eget ”Great, I am”, for dagen og begivenhederne, som jeg har gennemgået, for en god nats søvn, og de indsigter jeg er kommet til undervejs.

 

Jeg er sikker på, at det har været medvirkende til den forandring, som har fundet sted i denne weekend.

 

Jeg takker dig, fordi du har været forbi min hjemmeside, og sender dig lys og kærlighed.

 

 

Kærligst Britt

08.06.10

Jeg fyldes med glæde!

 

 

Hvor er jeg dog heldig!

 

 

Jeg har en god, kærlig og dejlig mand og nogle fantastiske børn, som forstår at holde mig i gang, og på mærkerne.

 

De ved præcis hvilke knapper, de skal trykke på, og selv når jeg er dybest nede i mit ”ugidelige jeg”, så formår de, at hente mit ”energifyldte jeg” frem!

 

Når først det er fremme, er det næsten ikke til at slippe igen, herligt!!!!

 

Jeg er ovenpå, er i fred med mig selv, føler virkelig - at livet har så meget - at tilbyde mig.

 

Jeg fyldes til randen af taknemmelighed over at være til.

 

Jeg fyldes med overskud.

 

Med en evne til at se alle lyspunkterne.

 

Hvor er jeg dog rig…

 

Rig på kærlighed

 

Rig på familie

 

Rig på venner

 

Rig på oplevelser

 

Ja - der er ikke grænser for min rigdom!

 

TAK!

 

Tak for alle de muligheder - jeg i mit liv har mødt.

 

Tak for alle de muligheder - jeg i mit liv har gjort brug af.

 

Tak for det - NU - jeg lever i.

 

Tak for hvert eneste øjeblik på denne jord!

 

 

Kærligst

 

Britt

09.05.10

Jeg har oplevet noget forunderligt…

 

I går var jeg sammen med en håndfuld mennesker i en stue i Viborg, vi delte oplevelser og følelser med hinanden.

 

Nogle havde mere at dele end andre, og nogle var mere stille end andre, men jeg blev fyldt med en fantastisk energi, jeg blev fyldt med glæde og overskud, og tanken om - at jeg ikke var alene!

 

Vi er ikke alene!

 

Vi har - til alle tider - hjælp!

 

Vi kan - til alle tider - bede om hjælp!

 

 

Men hør lige her!

 

 

I dag faldt jeg over nogle ord, som giver mig tryghed, jeg var på nettet og surfe, og her fandt jeg frem til en utrolig kvinde.

 

 

Jeg vil opfordre jer til at gå ind og lytte, der er mange klip og det tager tid…

 

 

Men det er al tiden værd!

 

 

Shamankvinden ”Little Grandmother” Kiesha Crowter

 

 

Kærligst Britt

26.04.10

eg har en god og kær veninde Jette.

 

Jette er en sand engel med sine hænder, når hun giver intuitiv sjælsmassage.

 

Jette er en indsigtsfuld og livsklog ”ældre” dame, og jeg nyder at være i selskab med hende, hun udvider min horisont, fortæller mig om indsigter og oplevelser, hun i sit lange liv har fået.

 

Når jeg skriver om Jette, er det fordi jeg netop i dag, har modtaget en sådan sjælsmassage, og for søren da, hvor har den flyttet rundt på mine grænser, der er åbnet op for indtryk, jeg har fået bevidsthed og klart syn m.h.t. mange af de oplevelser og følelser, jeg har haft lukket godt og grundigt ned for - i mit indre.

 

Det er en gave!

 

Tak!

 

Jette har skrevet nogle vise ord, som jeg gerne vil dele med dig!

 

 

Vejen hjem.

 

 

Jeg ved, jeg er et kærligt menneske.

 

Jeg elsker livet og vil slutte fred med mig selv og andre.

 

Jeg ved, jeg må gå vejen hjem til mit hjerte med mit indre barn.

 

Jeg ser menneskerne omkring mig spille de perfekte roller – som de skal, for at jeg kan se og mærke – om jeg går vejen hjem i betingelsesløs kærlighed til mig selv og livet omkring mig og mine kære, som vil mig.

 

Jeg vil lære at acceptere og tænke kærligt på de mennesker, der vender mig ryggen og afviser mig, som mennesker jeg må tilgive og ønske dem lykke på deres vandring og lære i livets skole.

 

Bed dit ego være tavst og blot iagttage og mærke de følelser, der kommer op i dig, når du angribes, bliver såret og ked af det eller vred, lær dem alle at kende som dine venner.

 

Hav medfølelse for dem, der udfører disse roller.

 

Skrevet i kærlighed af Jette.

 

 

Skulle du have lyst til at forkæle dig selv med en sjælsmassage kommer Jettes telefonnummer her:

 

51 15 96 16

21.04.10

Jeg har været på udstilling i dag, Pakhuset i Viborg!

 

Her udstiller Mattie nogle billeder, som er kanaliseret igennem til hende i den senere tid, disse billeder er så fyldt med energi, at man bliver slået omkuld..

 

Jeg fyldes med taknemmelighed, med kærlighed, med en lyst og evne til bare at være, at være til i nuet, tage imod det, som kommer, og vide at alt er, som det skal være!

 

Vi er privilegerede, vi har muligheden og evnerne til at være ”i samklang med evigheden” grib mulighederne, som de flyver forbi dig, og du vil, som jeg, mærke at dit liv beriges.

 

Mattie er for mig, en kær veninde, en inspirerende lærermester og en sjæleven.

 

Gå på udstilling og bliv beriget!

 

Mattie har om nogen lært mig umiddelbarhed,hun har lært mig, at mærke hvem jeg er, hun får styrkerne frem i mig, og hun formår at ”se” mig.

 

Disse billeder fortjener at blive set ”live”.

 

Udstillingen slutter søndag, skynd dig!

 

 

 

Kærligst Britt

13.02.10

Jeg har i al den tid, jeg kan huske tilbage, lidt af mindreværdskomplekser…

 

Jeg ser på mig selv, og de evner jeg er udstyret med, og tænker… er det rigtigt, - er det godt nok, er jeg dygtig nok, er dette helt sandt o.s.v o.s.v.

 

Jeg finder enhver lejlighed til at se på mig selv med øjne, som ikke helt afspejler virkeligheden, finder enhver lejlighed til at høre og mærke både de udtalte og de ikke udtalte vendinger om mig og min måde at forvalte mit liv og mine evner på…

 

Visse dage skal der ikke meget til, før jeg kan høre mislyden og andre dage kan intet vælte min indre styrke, men hvordan kan det være at det stadig, her når jeg er midt i livet, er nødvendigt med alt dette mindreværd, hvor kommer det fra, og hvorfor er det dog nødvendigt?

 

Heldigvis har jeg en masse livslinjer, en mængde dejlige mennesker, hvorfra jeg kan hente inspiration og gode råd, når troen på mig selv svigter.

 

Tak for det!

 

Jeg har bestemt, at nu skal det være slut, jeg vil ikke længere ligge under for indgroede vaner, jeg vil ikke længere tolke slet skjulte meninger, som noget negativt i mit favør, jeg vil for fremtiden stole helt og aldeles på mit indre, på min måde at søge sandheden, og mit eget værd!

 

Jeg er!

 

Jeg tror!

 

Jeg lever!

 

Jeg elsker!

 

Jeg accepterer mig, jeg ser mit eget værd og jeg elsker alt, hvad jeg indeholder og står for!

 

Mit indre barn græder, og jeg tager det hermed i favnen og trøster det, jeg vil indhylle det i kærlighed og forståelse, og fortælle at uanset hvad, så er tiden inde til at smide usikkerheden overbord.

 

Jeg kan for fremtiden være tryg i den overbevisning, at intet er forkert.

 

Jeg takker for muligheden af at komme til denne forståelse.

 

Tak for endnu en dag med nye muligheder.

 

Kærligst Britt

26.01.10

Jeg har i dag fyldt næring på min sjæl….

 

Sammen med godt en håndfuld fantastiske mennesker har jeg udforsket min stemme, samtidig med at de udforskede deres, uha en oplevelse, jeg er blevet helt fyldt!

 

I denne måned har jeg været utroligt udfarende, jeg har opsøgt input alle steder. Jeg har været til meditation og lydhealing, jeg har læst bøger og digte, jeg har lyttet til livsvisdom o.s.v., men det er ikke alt - på fredag og på søndag skal jeg gennemleve to for mig helt nye måder at nærme mig den ny tids energier. Jeg glæder mig til at fortælle om dem!

 

Jeg har følt det nødvendigt med al denne udadvendthed, for ligesom at komme videre.

 

Midt i alle disse nye indtryk ligger vejen frem, eller i hvert fald et hint til mig om vejen frem. Det er jo som altid, jeg får kun et hint, resten må jeg selv regne ud!

 

Sådan må og skal det være!

 

Her i denne vintertid er jeg lidt todelt, for jeg er ikke så vild med at køre i sneen, men jeg elsker at se hvordan landskabet ændrer sig. Det er så smukt med al den sne og når rimen har sat sig fast på træerne, så glimter iskrystallerne i solen, og netop krystallerne har haft en stor betydning for de meditationer, jeg har deltaget i.

 

Den energi der flyder via krystallerne er fin og ren og den spredes let og elegant via facetterne i krystallerne.

 

Det er smukt at se, hvordan solens stråler deles i alle regnbuens farver, når de rammer en krystal, men jeg føler også, hvorledes de smukke energier fordeles og spredes via de indre krystaller, og det føles rigtigt og godt at sende ren energi ud i verden, til hjælp for mig selv og alle andre.

 

Jeg er blevet introduceret for en del nye mennesker her i den sidste tid, og mange tak for det. De indeholder en utrolig livserfaring og en mængde indsigter, jeg takker for muligheden, og nyder at kunne sidde ganske stille og lytte!

 

Tak for endnu en helt utrolig og kærlighedsfyldt dag.

 

Kærligst Britt

19.01.10

Avatar – en film med fantastiske anmeldelser og alle taler om den!

 

Jeg har endnu ikke hørt én negativ kommentar, og det er til at forstå!

 

Jeg har også været inde og se filmen, som alle taler om, og det var en utrolig oplevelse. Jeg er nødt til at se den én gang til!

 

Det er så utroligt, alt det Avatarene repræsenterer, jeg føler, det er det, vi som mennesker har tabt men nu er begyndt at bevæge os tilbage imod.

 

Jeg er sikker på, at vi har alle informationer tilrådighed, og jeg er sikker på, vi kan kommunikere med vore forfædre og have glæde af deres indsigter, hvis vi åbnede os helt op. Jeg kæmper hver dag, for netop at åbne helt op, men det er godt nok en lang rejse, sommetider syntes jeg, at den er lige lang nok!

 

Hvor ville det være let, hvis man sendte et ønske ud, og straks var det opfyldt!

 

Men hvis alting gik så let, så er jeg ikke sikker på vi (læs her JEG) ville fatte pointen. Jeg tror, at vejen frem mod erkendelsen er nødvendig, den vej som bidrager til min overbevisning om dette eller hint.

 

Nogle klarsyn må gerne være lette, men jeg tror, at jeg de fleste gange har godt af at tumle lidt rundt med tankerne, før jeg ser lyset!

 

Har I det også sådan, at I ved præcis, hvordan I kunne tænke Jer at reagere, og alligevel kommer I ud for, at alle de skønne og gode intentioner ikke levede op til det, der blev udført…

 

Jeg bliver så træt, når det sker. Førhen skældte jeg mig selv ud, heldigvis er jeg kommet der til, hvor jeg er i stand til at tilgive mig selv, men jeg bliver overrasket over mængden af tid, der kan gå, fra jeg bestemmer mig til tilgivelse til det tidspunkt, hvor jeg rent faktisk har tilgivet mig selv…

 

Snakker I med Jer selv?

 

Jeg gør det hele tiden, med fare for at min omverden anser mig for tosset. Forleden da jeg gik der og diskuterede med mig selv, troede min søn, det var ham, jeg talte til, ja ja – der kommer da heldigvis nogle gode grin ud af det, og jeg bliver så klog! (he he)

 

Kærligst Britt

08.01.10

Dagen i går var fantastisk!

 

Jeg oplevede, hvordan lyden virker healende.

 

Jeg havde sat hele dagen af til at være sammen med Mattie( www.mattiespace.dk ) . Sammen drog vi ud i vinteren, hvor vi havde aftalt at mødes med Niels. Jeg vidste ikke, hvad der ville hænde, men jeg vidste, at jeg ville komme beriget hjem.

 

Beriget! ….

 

Det er ikke ordet, men jeg finder ikke noget bedre ord for alt det, jeg havde den glæde at gennemgå.

 

Niels er træmagiker. Tænk at være i stand til at se alt det smukke, som findes inden i små kviste eller grene i alle størrelser, tænk at være i stand til at bringe denne skønhed frem for dagen og på denne måde berige verden. Niels er ikke bare træmagiker, han er også livs- og indsigtsfuld og har man mod til at være stille sammen, og tålmodighed til at lytte, så kan man være så heldig at få del i hans livsklogskab.

 

Sammen satte vi os ned for at give lyden rum, først var jeg og Mattie tøvende, men snart genlød huset af vore lyde, den lyd som kommer indenfra, udvikles og gives fri, den er healende og finder samklang med de andre stemmer i rummet – stort!

 

Jeg har via gospel oplevet, hvordan man bliver fuldstændigt fyldt med glæde, sorg, fortvivlelse, og taknemmelighed på én gang. Men ved gospel gives stemmen og lyden fri på en anden måde end den jeg oplevede i går, det var en stor og god oplevelse, og ikke den sidste af slagsen!

 

Dernæst må jeg fortælle om Paulo Coelho, han har haft stor betydning for mig, også han har fyldt mig med indsigt, men jeg fik foræret en bog af ham i julegave, som jeg har fundet svær at komme i gang med, og det har givet mig stor sorg, for hvordan kan det være, at jeg ikke denne gang, bare kan sluge bogen, hvorfor har jeg ikke kunnet mærke den forløsning, som normalt er en naturlig følge af at læse hans bøger…

 

Jeg har besluttet, at den må vente lidt, så bliver jeg nok klar til at modtage budskabet!

 

I stedet lånte jeg en bog af Mattie, som jeg aldrig havde hørt om ”Veronika beslutter at dø” også af Paulo Coelho, en utrolig bog som omhandler en ung kvindes beslutning om at dø, og dernæst den samme kvindes frigørelse fra selvvalgte spændetrøjer i rejsen tilbage mod livet.

 

Tak!

 

Bogen var læst, inden jeg lagde mig til at sove.

 

Alt i alt en berigende og god dag, tak for muligheden.

 

Kærligst Britt

05.01.10

If at first you don´t succeed, then try and try and try again!!

 

 

Disse ord bliver ved med at køre rundt i mit hoved…

 

Jeg er ganske klar over, at det betyder, jeg aldrig må give op, men hvordan griber man sit liv an på en ny måde?

 

Jeg er umådeligt træt, hænger næsten ikke sammen, og fyldes dog jævnligt med mængder af energi der påvirker mig, så jeg løber rundt og rydder op i mit liv og mit hjem.

 

Det er utroligt så vidt forskelligt, jeg kan have det, det ene øjeblik så fyldt med energi, at jeg næsten sprænges, for det næste øjeblik næsten ikke at orke noget som helst.

 

Jeg ved, at det handler om den nye tid og de nye energier, men ind imellem føler jeg bare, at jeg står i stampe.

 

Hvilke skridt er det, jeg skal tage, som kan føre mig videre..

 

Hvilken retning skal jeg gå, for at komme et skridt nærmere min livsgerning.

 

Min udvikling har til tider taget syvmileskridt, men i øjeblikket virker det, som om jeg ikke rigtigt kan finde fodfæste..

 

Mit liv har taget en kovending inden for de sidste måneder, jeg er en blandt mange, der blev fyret fra et job, som jeg var utroligt glad for.

 

Jeg takker Gud for, at jeg inden dette skete havde lært at alt sker af en grund.

 

Det gav mig anledning til at finde nye veje rent arbejdsmæssigt, og jeg har været så heldig, at jeg lynhurtigt fandt mine nye udfordringer. Fra at beskæftige mig med materielle ydelser, har jeg nu fundet vej til at give og modtage menneskelig omsorg.

 

Jeg er startet ad en vej, som fører mig videre mod en ny uddannelse.

 

En uddannelse som først sosu-hjælper og dernæst sosu-assistent, og det på trods af at jeg i år runder de 50, det er vel nok en utrolig gave at modtage her midt i livet, jeg er meget taknemmelig.

 

Nu er det jo sådan, at man aldrig kan vide hvornår livet tager det næste sving, men i øjeblikket er det min overbevisning, at det er denne vej, som fremover vil være en del af mit livsværk.

 

Kærligst Britt