Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

28.12.09

I disse dage sker der så mange forandringer…

 

Jeg har for nylig set filmen ”The Secret” – og selv om den faktisk genfortalte mig en masse, som jeg allerede vidste, så har den, og en kær veninde Maibritt(heartofhealing.eu), på en måde forandret mit liv!

 

Jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvordan jeg formulerer mig, ikke bare i hverdagen, men også når jeg ”snakker” med mig selv…

 

Hvor jeg før bekræftede mig selv i, at jeg aldrig var syg - så bekræfter jeg nu mig selv i, at jeg er evigt rask, hør lige forskellen!

 

Det er jo ikke fordi filmen, eller bogen af samme navn, kommer med en nyhed, som jeg aldrig før har hørt, men den har åbnet for en dimension i mit liv, som giver stor mening.

 

Jeg finder på nye måder at bekræfte det liv, som jeg gerne vil leve, jeg bekræfter ændringer, som for mig giver mening!

 

Det kan være bittesmå ændringer..

 

F. eks så er vi i disse dage ganske mange under samme tag, og det kan være svært at holde orden.

 

Så i stedet for at ærgre mig over alt det rod, som jo ganske hurtigt dukker frem de underligste steder, så bekræfter jeg hver dag, at jeg er fyldt med energi og holder mit hjem rent og ryddeligt.

 

Ændringen i min indstilling viste sig med det samme, på forunderligste vis fik jeg overskud, og gemmer som ikke har været gennemset længe, er nu blevet endevendt og ryddet op.

 

Tænk at man med ganske få ord, kan forandre sit liv så hurtigt!

 

Loven om tiltrækning er jo såre simpel, hvad du sender ud, det tiltrækker du!

 

Det er ikke bare de små ændringer i din hverdag, du har indflydelse på, det er hele din livssituation – som du på denne måde kan ændre!

 

Hvis du tænker over, hvordan du formulerer dine ønsker, både de indre og de ydre, så kan du skabe en revolution i dit eget liv!

 

Held og lykke med dine ændringer, jeg lover det bliver sjovt og givende.

 

 

Kærligst Britt