Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

Personlige kanaliseringer

 

 

Hvis du beder om en personlig kanalisering, er alt jeg har brug for dit fornavn. Det er jo kun dig, som lige netop har bedt mig om en kanalisering, og derfor vil der altid komme ord, som er til dig personligt.

 

På denne side kan du finde eksempler på kanaliseringer, jeg har fremstillet.

 

Der er altid en side med tegninger og ord, disse ord kan være umiddelbart forståelige eller der kan gå en tid før deres mening går op for dig, dernæst er der på den anden side altid et budskab direkte til dig.

 

 

 

På disse 4 klip kan man følge en hel kanalisering til Mattie :

 

 

Part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=TB3F-PJabWc&feature=channel

 

 

Part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=8kaOfYL1sTI&feature=channel

 

Part 3 : http://www.youtube.com/watch?v=86fuJ19PuF4&feature=channel

 

Du kan springe part 3 over, uden at du kommer til at føle, du er gået glip af noget!!

 

 

Part 4 : http://www.youtube.com/watch?v=ISYlE3G2nb8

 

 

 

Hvad er en kanalisering ??

 

En kanalisering er de ord, følelser og energier du altid bærer med dig, - som enten betyder meget for dig, - eller som betegner det, du lige i nuet ... eller altid føler indeni !!

 

Hvad vil det sige..

 

Hvis du enten lige i nuet eller fremadrettet vil møde megen glæde, så vil der højst sandsynlig stå glæde på kanaliseringen.

 

Hvis du, som de fleste af os mennesker, indeholder nogle blokeringer, kan det være de vises i form af ord, hvis det er meningen, du skal forholde dig til dem.

 

Det at kanalisere er for mig en blanding af at modtage ord eller mærke følelser indeni, jeg får f.eks tit trang til at græde, hvis personen, som beder om en kanalisering går rundt og er ked af det.

 

En kanalisering kan også bestå af gode råd, du kan f.eks blive fortalt om nogle øvelser, som for dig ville være gode eller du kan få besked på, at der vil ske noget nyt i dit liv.

 

Du kan ofte også få besked på, hvad du betyder for andre, eller du kan høre noget om, at du skal huske at priortere dig selv.

 

Hvis du beder mig kanalisere på et bestemt emne, vil du modtage hint, somme tider direkte råd vedrørende dit spørgsmål, men det vil aldrig nogen sinde fratage dig ansvaret for selv at vælge løsningen på problemet, det der kommer via en kanalisering, vil altid kun være gode råd !!!!

 

Du har altid ansvaret for dit eget liv !!

 

Men somme tider er det rart at få en ledetråd, for at opdage enten alle de gode sider man indeholder, eller se hvilke muligheder livet byder på.

 

Jeg håber, disse få ord bragte dig nærmere forståelsen af, hvad en kanalisering er.... En kanalisering er så meget mere, men det er utroligt svært at beskrive.

 

Du er nødt til at prøve at bestille én, for virkelig at se hvad en kanalisering ville være for dig.

 

 

Kærligst Britt

 

 

 

Jeg kan kontaktes på Briwac@hotmail.com. HUSK at skrive kanalisering i emnefeltet.

 

Du kan også sende mig en sms på 28437522