Kanaliserede budskaber

ved Britt Wackerhausen

Jeg har det meste af mit liv været klar over, at jeg en gang skulle modtage "beskeder" til glæde og gavn for andre mennesker.

Men det har taget mig nogle år at samle mod og overskud nok, til at gå i gang med at opsøge mulighederne. Jeg anede ikke, hvordan det skulle foregå, hvornår det skulle starte, eller hvem det egentlig var, jeg skulle hjælpe.

Men det har været med mig, som det er med mange andre søgende mennesker, jeg har været nødt til at starte med mig selv....

Først når der er en smule styr på, "hvem er du" og hvilke følelser du besidder, kan du begynde at se ud over din egen næsetip..

Det betyder ikke, at du som person er ufejlbarlig,det betyder bare, at du er istand til at skelne mellem dine egne og andres problemer og følelser.

Du bliver i stand til at åbne dig op for de beskeder, som bliver kanaliseret til glæde og gavn for andre, som har et umiddelbart behov.

Jeg er født i Husum ved København i 1960, og intet i min tidlige barndom viste vej mod den sti, som jeg nu betræder.

Først i de senere teenageår eller først i tyverne viste en drøm mig tydeligt, hvilken retning der var forudset til mig.

Dengang fyldte det mig med rædsel... det at tænke på,at  jeg aldrig nogensinde ville være alene, at der altid ville være nogen med mig, selv om de fandtes i en anden dimension, det var for "farligt".

Jeg lukkede simpelthen af.

Nu ved jeg jo. at man bare skal bede om at blive ladt alene, eller man skal bede dem om hjælp, alt efter omstændighederne, så nu fylder det bare mit liv med taknemmelighed, tænk at være så heldig !

I 2008 begyndte jeg at modtage "Kanaliseringer for alle" - de kom i en lind strøm indtil tiden blev moden for noget andet, så i 2013 stoppede strømmen lige så pludseligt, som den var startet.

Disse kanaliseringer har været til stor glæde for mig, og de har hjulpet såvel mig selv, som mange andre  gennem årene.

I 2014 begyndte jeg at modtage "Dagens ord" disse ord offentliggøres  dagligt på min blog.

Jeg har oprettet en blog i håbet om, at ændre den måde, hvorpå vi - du og jeg - kommunikerer med hinanden.

Det er mit håb, at det ikke længere bare er "envejskommunikation" der foregår, men i høj grad en tovejs kommunikation, hvor respons, gode råd, oplevelser o.s.v i sandhed vil være med til at gøre min blog levende!

Kridt skoene - skriv et indlæg!

 "personlig kanalisering"

Hvad er det?

 Det udvikler sig hele tiden men, ved mig foregår det ved, at jeg tegner en tegning.

Denne tegning fremkommer ved hjælp af forskellige farver, disse farver fortæller noget om dig, det gør selve tegningen også.

Mens jeg tegner, fortæller jeg alt det, der kommer ind i mit hoved, jeg hører endnu ikke selve stemmen, som fortæller mig det, jeg skal oplyse dig om, men i mit hoved formes ordene, som kommer ud af min mund.

Jeg har lært, at stole på disse ord, for det er sjældent, jeg oplever, at de rammer forkert!

Ved udformningen af en kanalisering, kan du være personligt tilstede, men det er ikke nødvendigt...

Jeg takker, fordi du har været forbi min hjemmeside og ønsker dig held og lykke fremover.

Kærligst Britt